08:30 – 17:00

Maandag t/m Vrijdag

Over ons

Samen met onze leveranciers willen wij ondernemers vooruit helpen. Dat doen wij volgens de 5 V’s:

Vuur
Omdat elke medewerker van Administratiekantoor Donker gelooft in de kracht van onze dienstverlening. Anderen helpen met onze expertise kan een positieve verandering brengen in het leven van een ander. Die passie, dat vuur geven wij graag door aan onze klanten.

Vakmanschap
Omdat het runnen van een administratie een vak is. We zijn tenslotte zelf ook ondernemer! En omdat vakmanschap en professionaliteit voor ons betekent dat we altijd een stap verder gaan. Meegaan in de ontwikkelingen in onze branche en technologie. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en worden voortdurend geschoold voor een optimale dienstverlening aan onze klanten.

Vooruitgang
Administratiekantoor Donker onderscheidt zich door de hoge graad van automatisering. Doordat wij gebruik maken van het boekhoudprogramma Afas-Profit zijn wij in staat sneller cijfers te leveren dan anderen in onze branche. En meer nieuwe ontwikkelingen komen eraan. Wij houden je op de hoogte!

Vertrouwen
Omdat in deze enorm snel veranderende wereld, loslaten alleen gaat op basis van vertrouwen. Wij vertrouwen op elkaar als team, op onze klanten, onze relaties en leveranciers. Niet voor niets bestaat Administratiekantoor Donker al sinds 1988 en is het gegroeid tot een kantoor met 5 medewerkers en vele klanten.

Verdieping
Omdat wij altijd benieuwd zijn naar het ‘waarom’ achter de vraag. We denken graag mee met onze klanten en hun ondernemingsdoelen, adviseren gevraagd en ongevraagd. Persoonlijk contact is dan ook heel belangrijk en dat laten we merken in de manier waarop we met onze klanten omgaan.

Ons team

Ons team is deskundig en gaat vertrouwelijk om met uw administratie. Door regelmatig opleidingen en cursussen te volgen, blijven wij op de hoogte van wijzigingen in de wet- en regelgeving.

Financieel & Fiscaal

Over ons - Raymond Donker - Administratiekantoor Donker

Raymond Donker

Eigenaar, Financieel & Fiscaal
Over ons - Maureen Kappers - Administratiekantoor Donker

Maureen Kappers

Officemanager, Financieel & Fiscaal
Over ons - Kim van Hasselt - Administratiekantoor Donker

Kim van Hasselt

Financieel administratief medewerker

Loonadministratie

Over ons - Renate Donker - Administratiekantoor Donker

Renate Donker

Eigenaar, loonadministratie
Top