Loonadministratie

De loonadministratie moet gewoon goed geregeld zijn, zowel voor jou als werkgever als je werknemers. Maar is ook omvangrijk en tijdrovend. En om de regels goed toe te passen is kennis nodig van actuele wet- en regelgeving.

Tijd, geld en energie besparen door uitbesteden van de loonadministratie

Als ondernemer besteedt je liever tijd aan ondernemen dan aan de administratie. Als financieel expert met specifieke kennis van loonadministratie nemen wij je deze graag uit handen. Goed en efficiënt. Zo doe je meer in minder tijd!

Zorgeloos ondernemen?

Voor de volledige loonadministratie ontvang je als abonnementhouder

  • Digitale loonstroken
  • Betaaloverzichten
  • Indienen van loonaangiften
  • Maandelijkse journaalposten
  • Jaaropgaven
  • Advies op maat
  • Bijhouden van verlofuren (wanneer wenselijk)

Personeel in dienst? Dan ben je wettelijk verplicht een personeelsdossier te hebben

In een personeelsdossier zijn twee zaken belangrijk: het veilig bewaren van administratieve en fiscale gegevens en de gegevens vastleggen hoe de medewerker functioneert. Met onze specifieke kennis van fiscale wet- en regelgeving, privacywetgeving en efficiënte digitale administratie zetten wij graag je personeelsdossiers op en houden ze desgewenst bij. Goed en efficiënt. Zo doe je meer in minder tijd!

Nieuwe medewerker in dienst? Maak een arbeidscontract

Als werkgever ben je verplicht een werknemer binnen een maand na aanvang van de werkzaamheden schriftelijk te informeren over bepaalde zaken. Als je de arbeidsovereenkomst mondeling bent overeengekomen, moet je dit apart op papier zetten. Wij raden aan gemaakte afspraken op papier te zetten en door beide partijen te laten ondertekenen in een arbeidscontract. In de basis gelden wettelijke bepalingen. Maar er kunnen voor jouw bedrijf of branche ook specifieke elementen van toepassing zijn. Wij helpen je hier graag bij.

Je hebt al een abonnement vanaf 10 euro* per maand per medewerker. De standaard softwarekosten zijn bij deze prijs inbegrepen.

Persoonlijk contact vinden wij zeer belangrijk. Kom eens langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

*Genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen en exclusief BTW.